onsdag 9. februar 2011

SKILT UNDER ARBEID

HEI PÅ DERE:)Jeg skal ha et skilt på døra til GROBUtikken - og siden jeg har klaget mye over at jeg ikke får inspirasjon eller i det hele tatt noen ideer om hvordan det skal se ut - så ble ovenstående skilt foreslått (men jeg har mistanke om at det var myntet på meg...hehehe..)Jeg satt meg ned med håndarbeidet - og tittet rundt i heimen etter en ide - men siden hele leiligheten skal pusses opp i inneværende år (hvis helsa holder) - så var det ikke rare greiene å finne her.
Derfor bestemte jeg meg for å ta en tur til DOROTHEA INTERIØR - for der finner jeg alltid inspirasjon - så
med min "slanke" lommebok satt jeg kursen mot butikksenteret......og under over alle under - DOROTHEA hadde en god ide til meg!
Nå er jeg blitt den stolte eier av 5 flotte bokstaver - og litt annet stæsj - så nå skal jeg gå i gang med å lage skilt:-))
Hvordan jeg skal gjøre det har jeg ikke helt bestemt meg for ennå - men...Her er bokstavene i hvertfall (som vanlig ble bildet for mørkt - bokstavene er hvite) - de skal vel egentlig stå - men det går jo ikke an når de skal være på en dør!

Derfor lurer jeg på : Hva hadde dere gjort??

Skal jeg lime dem på døra - eller kanskje først montere dem på en treplate e.l. og henge opp den?
Bokstavene er litt store og tykke!

Er det noen som har en kreativ og god ide der ute???
"Innredningsalfabet" er jeg vel ikke ellers - men når det kommer til skilt er jeg redd jeg er det..HJELP!!!

Ha en fortreffelig aften - med eller uten skiltinkompetanse - og en klem til dere alle :)

2 kommentarer:

Cathrin sa...

Tror nok jeg hadde valgt å montere dem på en plate, lettere å kunne flytte på de om man ombestemmer seg for hvor eller hvordan man vil ha dem. Kjempeflotte bokstaver forresten, blir nok veldig bra uansett hva du bestemmer deg for.

Ha en fortsatt flott kveld!
-klæm-

Stubbetufsa sa...

Jeg ville hatt dem på et skilt hvor det grodde opp fullt av frøplanter oppetter bokstavene, eller at skiltet var fullt av nygrodde ideer malt på, eller...
Kanskje på en bukk som skulle stå utenfor døra, du vet, en slik av to plater som er hektet sammen øverst, og kan klappes sammen etter bruk...