fredag 17. desember 2010

JEG HAR DA IHVERTFALL PRØVD

Hei på dere:)

I min familie - i både nåtid og fortid - har det alltid vært veldig flinke tegnere!
Da var det jeg bestemte meg for å prøve om jeg også hadde denne "gaven" - for tegning har jeg ikke drevet med siden jeg gikk på barneskolen - med ymse resultat.
Jeg tok fram blyant og papir (og verdens største viskelær) - og med tunga ut av munnviken så satt jeg igang:)Vel,vel... ikke det helt store - men med litt fantasi så kan man kanskje si det ihvertfall ligner på en baby..sukk...
Kanskje jeg skulle prøve meg på et annet tema...?
Åhhh... er det mulig... skal jeg ikke få til noe da?  Dette skulle liksom være en snill bonde som prøver å redde grisen fra å havne på julebordet - men grisen ser ikke ut til å like å bli reddet - og bonden ser ut som en revisor som ikke har fått betalt for gårdsregnskapet - og heller stjal en gris...sukk igjen...
Men en "artig tolkning" av mannen som kom hjem fra julebord da - jeg prøver (hvor vanskelig kan det være da)?
Stakkars fyr - han skulle nok ha tatt med kona!  Det hjalp jo lite at han husket nøklene.....sukk igjen...!

Jeg fant da ut en ting - jeg holder meg til strikkepinner, heklenål og symaskin heretter jeg...tjihi....!

HA EN FIIIN FREDAGSKVELD VIDERE FOLKENS :)))

8 kommentarer:

RoseSommer sa...

Dette var jo kjempebra! Jeg er/var også litt flink til å tegne, men ga opp på sånne ting som å tegne øyne, for eksempel. Men øvelse gjør mester, sies der, og min tålmodighet rekker ikke langt. Kanskje din gjør? For dette kan bli en fin hobby for deg, og iallefall til stor glede for andre! Julebordsmannen var herlig!

Trine sa...

Du er jo kjempeflink til å tegne.
Jeg har alltid ønsket å kunne det, men tegner ikke noe bedre enn en 8 åring elloer noe sånn...
He he.
Men du MÅ jo fortsette da.
Morsomme tegninger, og babyen var jo såå søt.
Ha en god helg!

Shy sa...

Haha! Morsomt skrive, og du er jo kjempedyktig med blyant.

Li/Småtingene sa...

Tegningene var supermorsomme - tydelig at her er det noen som har "teken", ja!! Mine forsøk ville ikke sett sånn ut, for å si det sånn... Det hadde nok heller vært umulig å se hvem som var mannen, og hvem som var grisen!

I dag var jeg og hentet pleddENE - ja, for jeg trodde jeg vant ett pledd... ?! Disse skal nok få ligge litt "på vent" til lysere dager, når rosafargen begynner å snike seg inn i stua igjen... Og det gjør den så snart snøen har smeltet... ;-) De var kjempefine!!! Skikkelig tykke og deilige ullpledd - må bare få takke igjen, altså!!! Gleder meg til å ta dem i bruk!! Tusen takk også for godteposen - ja, jeg er nok en liten godtegris, er jeg redd... Papirposen bretter jeg pent sammen og sparer til en passende anledning... :-)

Du må være ei skikkelig generøs dame, som klarer å gi fra deg noe så fint og bra!! Men det ser jeg jo på hele bloggen din at du er!! Tusen tusen takk!!

*Klem*

Hegeslilleboble sa...

Hehe, artige tegninger de to siste. Den babyen var knallsøt. Synes du er kjempeflink til å tegne!

Seascape sa...

Jeg syntes virkelig du burde forsette å tegne. Jeg ser et stort talent og det mener jeg.
Håper jeg får se flere tegninger i fra deg.
Ha en riktig fin lørdag.
Klem

♥ Mys ♥ sa...

Flotte og morsomme tegninger:)
Klem fra Inger

Snuskebassa sa...

Morsomme tegninger, synes nå jeg :-))
TUSEN takk for en fantastisk gave! Ungene og jeg pakket den opp med stadig større øyne! Så nå koser vi oss med sinkhus, og julehjerter og alt hva lå i pakken :-)
Herlig! Ønsker deg en strålende førjulstid. Jeg trøster meg med at det fremdeles er FØRjul, med tanke på at vi har gjort fint lite i hus og heim....
Klem fra LIV