onsdag 15. desember 2010

KOMMENTARTREKNING!Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ha flere trekkinger før jul - men det er en av dere jeg virkelig har lyst til å gi en liten oppmuntring:)

Denne gangen er det en av dere som flittig og utrettelig har "stått på" for å hjelpe meg med å få til å linke (med bilde) fra andre blogger og over til min - noe jeg har stoooore problemer med!
Jeg har nemlig så dårlig samvittighet når jeg er med på give awayene deres - og ikke klarer å reklamere for den på min blogg.
Vedkomne beklaget til og med at hun bodde så langt unna meg - ellers så skulle hun komme hit å lære meg det... - sånt må jo bare belønnes!!!

Så kjære.... MIE... tusen takk for ditt engasjement i dette - du er bare helt utrolig!

Det kommer en liten gave til deg i posten (jeg poster den imorgen så jeg håper den kommer frem før jul):))

Jeg skal nå få det "inn med teskje" av min datter - så da håper jeg det vil ordne seg:)

Hvis det skulle være noen av dere som leser dette som ikke vet hvem MIE er så finner dere hennes blogg på bloggrolleren min under " MIES MIRAKLER" - og det er en blogg som bør besøkes:)

Ha en fin "siste innspurtstid" alle sammen - og en god klem til hver av dere:)))

3 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Næmmen! Nå synes jeg du skjemmer meg bort her godeste Mimmi! Må bare sende deg en STOR klem! og selvsagt en hjertelig takk :) Du er bare supersnill og hjertegod *♥*

Anonym sa...

Gratulerer så mye til Mie.
Ønsker dere begge en fin førjulstid.
Klem Mio

hobbyvimsa sa...

Heisann!!min mor hadde også en slik vogn til sine dukker når hun var liten,men uten kalesje.Hun ble helt vill når hun så den,og nostalgisk:)Jeg bare elsker den og gleder meg til å se min lille tulle trille på den!!Sønnen min vil ikke leke med den,han har sjekket hjulene å det var det som var interessant med den he he!!Ha en fin førjulstid!!Klem Linda:)