lørdag 30. april 2011

HELG OG BATTERILADING

Hei igjen:)

Nå har jeg endelig fått "tilbake" fotoapparatet mitt - det har ikke fungert noe særlig den siste tiden - så det har vært "sykemeldt" - og jeg har måtte bruke "lånte" bilder (eller scanne noe jeg hadde).

Nå står batterilading for tur - og så skal det endelig bli mulig å få tatt bilder til bloggen og GROBUtikken igjen...herlig...!

Ikke at jeg er verdens beste fotograf - men øvelse gjør mester - tror jeg da:)

Men selv proffe fotografer har "rare nykker" iblandt......  se bare her:Den dagen dette bildet ble tatt hadde jeg posert (som det så fint heter) i 3 timer - med 10 cm. høye hæler til forskjellige antrekk.
Da vi var ferdige - og dusjen var tatt - og min private krøllete sommerkjole var tatt på - samt at de høye hæler var byttet ut med sokker - fordi leggene var hovne som tømmerstokker - dumpet jeg ned i en stol mens øynene rullet sakte og sikkert oppover - for å gjemme seg inni panna et sted..... og hva skjer?
JO - da fant den profesjonelle fotografen ut at dette var et " blinkskudd "..... himmel og hav!

Men nå liker jeg faktisk dette bildet - for det er jo det som er meg!!!

Derfor trøster jeg meg med det at de bildene jeg tar (og som blir like rare) - kanskje en gang kan bli "brukandes til noe"...hehehe......det er lov å håpe:)

Så ønsker jeg dere en flott helg - med eller uten fotografering:)

MIMMIKLEM:)

1 kommentar:

Brit Strikkenerd sa...

Jeg er enig bildet av deg her var et blinkskudd:) Ønsker deg lykke til med fotografering av små og store øyeblikk i livet ditt:)