tirsdag 19. oktober 2010

NOEN SMÅ SKATTER

Jeg lovet dere et lite blikk på noen av "skattene" jeg fant i kjellerryddingen . men det er nesten umulig å fotografere i leiligheten min for tiden - takspottene er tatt ned - taket skal males..sukk... (med tid og stunder) - har altfor mange prosjekter på gang samtidig..huffoghuff.:)
Jeg har da litt som dere kan titte på, men jeg lover at når alt er på plass så skal jeg vise dere det på en mer proff måte (for jeg er jo enoooorm proff da,,hehe...)


Fatet til venstre har håndtak til å ta av - kjekt!  En gammel flakong.  en søt liten skål (den hører til et kaffeservice, for jeg har sett at en av dere har kaffekanne i samme mønster, jeg har bare denne skåla.  Så er det en liten guttefigur, som jeg arvet etter min mormor. Den er veldig gammel og innsatt med ekte gull,Fruktbollen i bakgrunnen er også etter min mormor, og den et også veldig gammel.  Til venstre er det 2 Jesusfigurer, den minste fikk jeg etter min fars tante, som kjøpte den i Italia for mange, mange år siden.  Den høyeste er fra min mormors arv.
Den sittende engelen midt på bildet har jeg laget selv da jeg drev med keramikk (den var til bordpynt til min sønns konfirmasjon - han er 27 år nå).Her er det 50-år gamle glansbildealbumet jeg fortalte om i en tidligere artikkel - og endel av de (enda eldre) glansbildene.Her er en av de gamle boksene i blikk, som jeg fant. - Det jeg imidlertid lurer på er: det ser jo ut som den hjerteformede boksen er til konfekt e.l. - men det står jo CocaCola på den?
Er det noen som vet noe om den?

I tillegg har dere sett ca. 1/100 av mange gamle broderte og heklede brikker og småting.  Jeg har 7 store flotte håndbroderte store kaffeduker og endel hvite laken og putetrekk (til seng) med helklet og broder mellomverk og monogrammer.

Dette var bare et lite glimt - gleder meg til å finne plasser til alt :)

Ha en (gammel og god) tirsdagskveld - og tusen takk for hyggelige kommentarer fra dere alle sammen:)
Det skulle jo bli en håndarbeidsblogg - egentlig - men nå har jeg "rotet" meg borti mye annet.
Snart kommer min håndarbeids- og gladhistorier - blogg - så jeg håper dere blir med videre :))

2 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Så mye spennende! Og så forstår jeg at det bare er en liten del?
Du har blogginnlegg helt til påske, da?

Kali- sa...

Skavviseeee.... Den kjenner jeg igjen *peke* og den *peke* og deeeen *peke* og den og den og den *peke, peke, peke* Og den er fin *peke* (osv,osv,osv) ;)
Praktisk å ha en effektiv pekefinger :D

Håper vi ses på lørdag, mamma!