mandag 21. mars 2011

HURRA FOR PRINSESSA MII DAG FYLLER MIN " EGEN" LILLE PRINSESSE 7 ÅR.......  HURRA FOR DEG GULLET!!!Dette er mitt aller første møte med mitt lille første barnebarn (det er alltid litt vanskelig å få frem bilder når man må retursjere vekk) - men den stolte mormor kom da med..tjihi...Her var hun på besøk hos meg når hun var 1 år gammel - og hun skulle ut å leke enda vi hadde sagt at det var for seint på kvelden - så da prøvde hun å kle på seg selv (med mammas sko) - hehe...
Tilgi meg folkens - men jeg MÅ bare få lov å mimre i dag altså....tjihi...!Til slutt må jeg vise dere et par bilder fra mitt 50-årslag - hun elsker sjokolademuffins og her inntar hun sin første...
Så hopper vi noen minutter fram - og da ser vi hvordan hun inntar sin femte....HEHEHE......
Ser ut til at hun har fått nok nå - dette bildet (som min far tok) forteller alt synes jeg - og er ett av mine favorittbilder med det kjente ordtaket: Magen blir før mett enn øynene............!

Så mitt kjære barnebarn: Jeg gleder meg til å feire bursdag hos deg til helgen - og takk for en hyggelig telefonsamtale i dag - JEG ER SÅÅÅÅÅ GLAD I DEG!!!Til alle som har stukket innom - ha en fin uke videre - med eller uten bursdager - MIMMIKLEM:)

5 kommentarer:

Misemor sa...

GRATTIS til barnebarnet! Kjempekoselig!
=) Misemor

Cathrin sa...

Kjempekoselige bilder, klart man har lov å mimre litt når barnebarna skal feires! Vi skal også feire i morgen, lillesøster/tante blir 9 år og da blir det bowlingbursdag med storongan. Kan tro det er en liten kar som gleder seg, og vi krysser fingrene for at vi er frisk og rask i morgen.
Kos deg masse og ha en superkoselig feiring!
-klæm-

Hegeslilleboble sa...

Herlige bilder av en herlig jente, gratulerer!!

Trine sa...

Så nydelig jente.
Grattulerer så mye:)

Kali- sa...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Hjertet mitt!
For en koselig hilsen til vesla, mamma!
Hun har hatt en kjempefin dag, og gleder seg stoooort til helga! :D
Det gjør vi andre også :)
*nattaklem*