fredag 3. juni 2011

BURSDAGSGUTT OG BLOMSTERPIKE

Et litt seint innlegg hos meg i kveld - men nå har jeg tilbrakt torsdagen med 2 - årsdags - feiring av den lille herlige gutten jeg er mormor til - og familie og venninne av min datter med hennes datter...  KJEMPEGØY MED BARNESELSKAP!

Her er en liten titt:


SJOKOLADEKAKE er alltid en innertier - her i dyp konsentrasjon med kakegaffelen - som han fant ut var veldig grei å dele opp kaka med...
...men det gikk fortere å spise med den andre hånda - mens gaffelen ble holdt opp i tilfelle noen la merke til det...
...  OOOOPS!!!  Tatt på fersken....

(Legg merke til den fine trehjulssykkelen han fikk i gave - den har også et håndtak på stang - som kan settes på bak - så en voksen kan dytte).

Av meg fikk han et "gavekort" som det sto at han skulle være med meg til en butikk som heter "BUILD A BEAR" - og der plukker barna ut et kosedyr de liker - og så får de være med å lage det selv - og når dyret er stappet så skal de kysse et rødt hjerte som de deretter putter inn i brystet på dyret for å "vise" at de er hjertevenner.  Til slutt får barna bestemme navnet på dyret - og får "dåpsattest"!
Og til slutt får han plukke ut en habitt til dyret - blandt alle de fine klesplaggene de har der - MORO!
Søsteren fikk det samme av meg for noen år siden - og hun valgte en lys grå elefant - som hun elsker!


Til slutt viste mitt andre barnebarn meg hagen:
Se Mimmi - er ikke den lilla blomsten (syrinen) nydelig - og så vokser den på et tre!
HiHi - Nå skal jeg sykle en tur på den nye fine sykkelen min - men jeg kommer snart tilbake:))

Det er herlig å kunne være sammen med barnebarna en dag - for de bor litt langt unna meg - og siden jeg ikke har bil - så blir det dessverre ikke så ofte som jeg ønsker.
Men med skole og barnehage blir det vanskelig for dem også - men telefonen blir flittig brukt - og så er det jo snart sommerferie da:)))


Jeg har vært mer eller mindre borte i ett strekk i 2 dager nå - så det har blitt lite kommentarer nå. (Typisk når jeg endelig får det til) - men nå skal jeg kose meg med det i helgen:))

PS! Bare 3 dager til trekking av GIVE AWAYEN MIN ( link i høyre sidebar hvis du vil være med.)

MASSER AV KOSER OG KLEMMER FRA MIMMI:)))

1 kommentar:

Misemor sa...

Åh, så koselig du har hatt det da. Ingeting er som å tilbringe tid med disse skjønne skapningene, barnebarn og tantebarn mm. Synd du ikke får sett mer til dem.
Ha en deilig dag, klem =)