torsdag 9. juni 2011

KOMMENTAR - GAVE - TREKKING - DEL 2


HEI PÅ DERE:)

Da er det klart for siste kommentar-gave-trekking for denne gang:)

Når jeg nå skal trekke ut 2 vinnere til fra kommentarboksen min - så blir resten av lappene kastet - og så begynner jeg å fylle den opp igjen når/hvis jeg får kommentarer - på nytt!

Absolutt alle kommentarene som blir skrevet til meg - etter dette innlegget - ris eller ros (bare den er ærlig) - BORTSETT FRA KOMMENTARENE UNDER GIBORTER - blir med på neste trekning!  Hvis samme person kommenterer flere ganger - blir alle kommentarene med.

Jeg MÅ bare gi en beskjed til de som har lyst til å være med på min neste STORE gibort - siden det er noen som ikke har med PCen på ferie - TREKKINGEN blir ikke før i August måned!!!
Jeg skrev i forrige "sniktitt" innlegg at jeg skulle trekke den påå min bursdag - MEN jeg fikk faktisk denne gangen lyst til å trekke den på Hennings bursdag - så feriefolk - da får dere jo god tid til å være med (for det blir et GAVEDRYSS med masse premier)!!!


SÅ OVER TIL DENNE KOMMENTARTREKKINGA - HER ER GEVINSTENE:HJERTERAMME - SØLVFARGET  -  bredde 11,5 cm - høyde 8,5 cm   -   OG......
OVALRAMME - SØLVFARGET - samme mål som den over!

DA SKAL VI SE HVEM JEG TREKKER UT HER NÅ:

Det ble:

"Rosesommer"

og neste ble:

Maria Isabel

GRATULERER TIL DERE:)))

OBS!
Dere får en ramme hver - men den første av dere som skriver en kommentar under her får velge om du vil ha hjerte- eller oval ramme!!!!!!

Gavene blir navnet - og sendt ut sammen med premiene etter at min nåværende konkurransegibort er ferdig!!!

HER PÅ BLOGGEN ER DET NESTEN ALLTID EN GIVE AWAY - og følgerpremier - og kommentarpremier spretter fram rett som det er... så bedre lykke neste gang :)

MIMMIKLEM:)))

7 kommentarer:

RoseSommer sa...

UUUuuu, så gøy! OG et problem; hvilken skal jeg velge som førstemann!
Likte veldig godt den med hjertene, men tror ikke jeg kjenner noen som skal/har giftet seg, så da velger jeg den ovale. Den er nok mer anvendelig for flere formål.
Og tusen takk!!!
See U.

Maria Isabel sa...

Dette MÅ jo virkelig være min uke!!!!!!!!! Jeg må jo ha gjort noe utrolig bra for å ha så god karma denne uken!!! Tusen hjertelig takk!! Dette er jo virkelig altfor MYE!!!! Vanskelig å beskrive hvor glad jeg blir, blir helt rørt jeg, og jeg er jo ei skikkelig sippe fra før av :D
Litt målløs jeg nå!! Tusen hjertelig takk igjen!

Siden det ble hjerteramme på meg, så blir det bilde av meg og schjæsten tror jeg :D :D

Ps: Vet ikke om det bare er meg eller om dette gjelder flere, men ingen av bloggene er oppdaterte i blogglisten min!!?? Trodde bare alle hadde en pause fra bloggingen jeg :S Men da får jeg vel stikke innom flere for å se da!

Ønsker deg en virkelig virkelig virkelig god natt, og igjen, virkelig virkelig virkelig tusen takk!

Stor klem fra meg til deg :D

Trollmora sa...

Gratulerer til vinnerne :)

Unknown sa...

Gratulerer til alle vinnere fra meg også. Kjempekoselig at du har en slik hilsen til noen spesielle. Tror de setter veldig pris på det. Ha en super Pinse. Håper at solen klarer å bryte gjennom de regntunge skyene.

Elin sa...

.....mimmi..hvor er du? venter på fasit og ny dyrekonkurranse jeg..
Håper du er OK!?

Snuskebassa sa...

Mimmi: Du fortjener en Snuskebasse!
Send meg adressen og du har den i posten om kort tid :-))
Klem fra LIV

Trine sa...

Håper alt er i orden Mimmi.
Litt stille her...?