lørdag 4. juni 2011

EN HELT SPESIELL TAKKKJÆRE:

Lykkeliten

Monica

Rose Sommer

Heges lille boble

Trollmora

Cathrin

Misemor


Denne blomsterkurven er til dere alle sammen!!!

Da jeg skrev det forrige innlegget var det først og fremst for å motivere meg selv til å " gi slipp "!
MEN med deres støtte - og omtenksomme ord - fikk jeg enda en bekreftelse på at det jeg nå gjør er det rette!

Det vil ta tid - det vet jeg - men nå føler jeg ikke lenger at jeg behøver å ha dårlig samvittighet for å ha det moro og å le og glede meg over livet.
Hittil har bloggen min vært det eneste stedet jeg har latt humoren komme fram - for jeg har jo ikke bare hatt dårlige dager:)

Jeg skulle så gjerne ha gitt dere en blomst hver - men dere må dele på denne kurven!
Et lite symbol på hvor mye deres kommentarer varmet meg - og ga meg en endelig bekreftelse på at det er greit å "slippe taket" nå!

TUSEN, TUSEN TAKK TIL HVER OG EN AV DERE:)

TA GODT VARE PÅ LIVET - INGEN KJENNER MORGENDAGEN!!!

EN TAKKNEMLIG MIMMIKLEM (som nå er glad hun la inn innlegget) :))

9 kommentarer:

Misemor sa...

Det varmer et bloggehjerte - tuuusen takk for fin blomsterhilsen, den deles gjerne! Er det ikke slik at en glede som deles blir dobbelt så stor? Er bare veldig glad for at det hjelper! Jeg er også veldig glad for at du la ut det innlegget, å sette ord på sine følelser er tøft, men det vonde blir ofte litt mindre vondt når man får delt det med noen!
Ha en fortsatt fin lørdagskveld!
Klem Misemor =)

RoseSommer sa...

Ingen kjenner morgendagen, sier du. Det er så riktig. Og jeg har skjønt at "tiden" for sorg aldri tar slutt, men at det faktisk tar ca 2 år for de fleste å komme dit at en klarer å gå ganske stødig videre i livet.
Når noe så forferdelig skjer noen, så går jo omverdenen tilsynelatende videre som om ingenting skulle ha skjedd etter få dager, mens den det gjelder har fått livet fullstendig rasert. Jeg tror du er flink til å finne glede i små ting. Bra!!! Og husk å pust.... og få nok søvn og nok vann.
Så håper jeg du har noen solfylte dager nå. Fortsatt god helg fra RoseSommer

Trollmora sa...

åh . . . Tusen takk for fine webblomster :) jeg synes dog ikke jeg fortjener noen. Du burde gi deg selv blomster for å feire valget om å leve. Jeg er helt sikker på at det venter skjønne ting på deg. . . Like rundt hjørnet :) stor klem til deg :)

Cathrin sa...

Synes de tre kommentaren over sier akkurat d jeg også vil si så slenger meg på og gir deg i tillegg tommelen opp! Tusen takk for blomster, deler de gjerne med de andre. Er det som er så morro med blogglandia, man blir kjent med så utrolig flotte mennesker man kanskje aldri ville truffet.

Synes du er tøff jeg, og husk at dagen i dag er første dagen i resten av ditt liv! :o)

Ha en fortsatt kjempeflott helg!
-stor klæm-

Mie fra Mies Mirakler sa...

Nå har jeg fått oppdatert meg litt her på bloggen din med skjønne bursdagsbarnet, og ditt valg om å begynne det sosiale livet igjen *hurra for deg* det var et gripende innlegg, og noen flotte kommentarer som hørte til. Rørende lesning. Så gratulerer med valget om å begynne å slippe taket, du fortjener å få et liv videre med masse latter og glede, det betyr jo ikke at man glemmer alt som har vært. ***KLEM*** *♥*

Monica sa...

Tusen takk for blomster!!! :) Synes du skal kjøpe en bukett til deg selv, det fortjener du som har tatt en så tøff avgjørelse nå :) Er glad på dine vegne, og ønsker deg lykke til med dette :) Er også glad på vegne av de du har rundt deg, som sikkert står klar med åpne armer :) Klemklem

Misemor sa...

En liten overraskelse inne hos meg =)

Petrinetrollmor sa...

Gripande blogg-innlegg. Så flott at du har klart å kome deg der du er ! Kjempeflott. Forståelse og gode hender å halde i er viktig i livet, både i motgang og i medgang.

Håper denne sommaren og tida framover vil gi deg meir engergi og glede.

Tusen takk for koselig helsing på bloggen min :)

klem

Elin sa...

Hei! Her inne var det mye spennende!

Så moro med konkurransen da-har ikke sett det konseptet før her i Blogglandia.

Jeg venter i spenning på neste konkurranse, for da skal jeg jammen meg slenge meg med!

Leste innlegget "tilfeldig møte" også. Så fint skrevet, håper du klarer komme deg mer ut nå etter møtet med broren. Lykke til!

Klem,
~elin~