torsdag 5. mai 2011

DENNE VÅREN VAR IKKE SNILL

Hei på dere:)

Akkurat denne våren har jeg - for første gang - fått pollenallergi... noe så slitsomt!
Jeg har bare fått det i øynene - men det er jammen irriterende nok!  Ikke bare ser de ut som en lett krysning mellom en frosk og en øgle - men de renner også...ser jo nesten ikkeno` - (akkurat det er jo en stor fordel når det gjelder speilbildet..tjihi..) -  Så til alle dere der ute som lider av pollenallergi: dere har min dypeste medfølelse!!!


Det finnes mange kjerringråd mot pollenallergi - men denne hjalp ikke - desperat, jeg? - Nei, da er det vel verre med de som fortsatt står under løvet og venter til sommern kommer.......


Vel, vel - nok klaging!
Det har blitt lite blogging av ovenstående grunn - og blir det nok en stund fremover også, men ikke så lenge håper jeg:)
I morgen og lørdag skal jeg avgårde å sende en kjempemasse pakker (må nok tas i flere vendinger da jeg ikke har bil) - så en av de første dagene i neste uke har dere nok fått både premiene deres og bestillingene fra GROBUtikken.  Akkurat nå var jeg glad for at jeg hadde regnet så god tid på leveransen til dere:)
De som har vunnet hos meg før vet jo at jeg alltid legger ved litt "gotteri" også - så husk å pusse tennene:)


NÅR DET GJELDER GROBUTIKKEN - så kan jeg fortelle at det er kommet et vogn-/babyteppe i bestemorsruter der nå - med skikkelig nedsatt pris:  kr 199,-  inkludert porto (60x75 cm) - det er nesten bare garnprisen det:)
LINK TIL BUTIKKEN OPPE I HØYRE SIDEBAR HER!!!

En liten titt?   -  OK:...IKKE NO` TULL - 100% ULL :-)

Ha en fortreffelig torsdagskveld - med eller uten rennende øyne:)

MIMMIKLEM:)

1 kommentar:

Misemor sa...

Huff, stakkar deg da. Ikke måte på som du skal få ta din del! Håper du får medisin som hjelper etterhvert og at du blir bedre.
Jeg har sagt det før, men NYDELIG heklateppe du har laget der.
God bedring fra Misemor