mandag 23. mai 2011

NYE "BLOGGEPROBLEMER"Hei på dere!

Nei - nå er det ikke noe moro å sitte ved PCen med blogging - ikke idag ihvertfall!!!

Jeg får ikke kommentert på noen blogger i det hele tatt...æsj åsså...!

Da jeg slo opp på bloggen min for 2 timer siden - så var det for å ta en runde rundt i Blogglandia for å lese og kommentere - og kose meg......men nei da!

Det begynte med den første bloggen jeg da hadde i bloggrolleren min - jeg klikket meg inn - og da så jeg at det var det samme innlegget som jeg hadde lest der i går ( for jeg leser alle nye innlegg i bloggrolleren min selv om jeg ikke kommenterer hver gang) - og datoen til hun med innlegget viste at det var lagt inn i går.
Så trykket jeg meg tilbake på bloggen min - og der sto det at innlegget var skrevet for 18 minutter siden???

Jeg har nå prøvd og prøvd å rette det opp - for når jeg trykker meg inn på "nytt innlegg" hos meg - så ser jeg alle innleggene som er kommet - men ikke vises på bloggrolleren???
Til slutt måtte jeg trykke på "utforming" - og uten å gjøre noe annet så trykket jeg bare på "lagre" og "vis blogg" - da kom 3 av de siste innleggene opp - men de andre viste seg ikke???

Jeg trykket meg inn på en av bloggene fra idag for å skrive en kommentar - da ble ruta hvit og så sto det at den aktuelle bloggen var slettet???
Tilbake på bloggen min igjen (der sto den ennå ) - jeg klikket på den neste av dagens blogger - og prøvde det samme - da fikk jeg opp ERROR 503???

SÅ KJÆRE ALLE SAMMEN:

Jeg har mottatt svar på konkurransen og kommentarer på samme hos meg ( vet jo ikke om alle er kommet med da) men det ser ut til å virke den veien.

SÅ BEKLAGER - JEG FÅR IKKE KOMMENTERT - OG IKKE OPP ALLE BLOGGENE DERES I BLOGGROLLEREN MIN!

Jeg har ringt support - men han jeg snakket med kunne ikke gi meg noe annet svar enn at det måtte være noe med "Blogger" - for han fant ikke noe feil ved min (nesten nye) PC.

ER DET FLERE DER UTE SOM SLITER MED LITT ELLER MYE "BLOGGROT" IDAG?

KLEM OG KOS FRA MIMMI:))

5 kommentarer:

Monica sa...

Hmm, har ikke merket noe her... Sikkert noe forbigående som snart er ok :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nei, æsj, sånt er utrolig irriterende. Jeg har ikke hatt noen problemer i dag...

Maria Isabel sa...

Jeg har ikke hatt noen problemer med det i dag.. men for noen uker siden opplevde jeg noe avd det samme, spesielt det med at det står oppdatert for 1 time siden, man man så jo at det var et gammelt innlegg! Tok 1 døgn før det rettet seg hos meg :(

Li/Småtingene sa...

Hei! Merket faktisk at jeg ikke fikk kommentert - men bare på én blogg - i dag... Merkelig, ja! Men vet ikke hva det kommer av, så jeg kan ikke hjelpe deg dessverre.

Har hentet opp pleddene jeg vant hos deg i fjor høst/vinter - nå passet det veldig godt å finne dem! Og så varmer de så godt - de ligger på min nye pallesofa på verandaen ;-)

:-)

Hilde sa...

Ingen problemer med å komme inn eller legge igjen kommentarer for min del, men jeg får ikke opp bildet mitt på bloggrullen. Var sånn for en tid siden, men alt ble bra igjen. Men ikke nå :( Frustrerende med data/bloggetrøbbel!