søndag 22. mai 2011

TREKKING AV " GJETT DYRET " KONKURRANSEN - DEL 2


Hei på dere:)

Håper dere har hatt en hyggelig helg - og at dere ikke står askefast etter gårdsdagens vulkanutbrudd (holdt nesten på å skrive årlige) på Island.
For de som ikke vet det så er visst askeskyen på vei til Norge - og ventet hit i løpet av et par dager!
Den "gode" nyheten denne gangen er at asken er tyngre enn i fjor - og derfor ikke vil holde seg i luftrommet like lenge.
Vi får bare håpe på at dette ikke er noe som kommer til å skje hvert år framover ( ifjor var det i april og i år i mai) - Uansett naturen har sin egen agenda!


SÅ OVER TIL UKAS TREKNING AV " GJETT DYRET " - DEL 2:

Denne ukas dyr var visst en skikkelig nøtt - jeg mottok "bare"  5 svar denne uka - men det var bare ett rett svar - så da trenger jeg ikke å "trekke en vinner" !!!

FØRST RETT SVAR:

ULLSEROVGEIT

Her er litt om dyret (med forbehold om "endringer" i bestanden...osv.. da jeg har brukt en bok om dyr som er noen år gammel) :DEN SOM GJETTET RIKTIG DENNE UKA VAR:

" RØDHETTE "   -   GRATULERER TIL DEG:)

Da (for de som ikke har fått med seg dette) blir ukens gevinst merket med ditt navn - og lagt til side (sammen med de andre gevinstene og kommentar-gevinsten til Mie) - og sendt ut til dere som har vunnet - og vinner etterhvert - når hele den 6 - delers konkurransen er over:)

JEG HAR ORDNET DET SLIK AT NESTE UKES DYR BLIR LAGT UT I LØPET AV NATTEN - sånn at du kan begynne å gjette så fort du står opp...hehe...:)

Dere kan gjette på ukens dyr ( BRUK E - POSTADRESSEN NEST ØVERST I HØYRE SIDEBAR) hvor mange ganger dere vil (og selv om du prøver mange ganger gjelder det rette svaret - selv om det var på din første mail)!!
Hvis du vil linke ( 2 ekstra lodd) så bruk linken på siden med dyret for den pågående uka ( neste link blir da til dyret som blir datert fra i morgen).

JEG HAR LINK TIL KONKURRANSEREGLENE ØVERST TIL VENSTRE PÅ BLOGGEN!!!

Jeg lover at neste dyr skal bli lettere - for jeg vil at flere skal kunne bli med !!!

HA EN FLOTT SØNDAGSKVELD - med eller uten askefnatt!

MIMMIKLEM:)

2 kommentarer:

Maria Isabel sa...

Gratulerer til vinneren! Hvordan den ene personen fant ut av hvilket dyr som var denne uka, syns jeg er utrolig!! Hehe :)

Men jeg er med på neste ukes jeg, hehe ;)

Ha en fortsatt fin søndag, eller det som er igjen av den!

Klem fra Maria Isabel :D

Rødhette sa...

Google images og noen timers tålmodighet hjelper. ;)