søndag 15. mai 2011

TREKKING AV " GJETT DYRET " - DEL 1


HEI PÅ DERE:)

Dette ble over all forventning:))
Så utrolig flinke dere er!!!!

NÅ ER VINNEREN AV " GJETT DYRET " DEL 1  - TRUKKET:)

DYRET ER EN OKAPI.
MEN FØRST VIL JEG OPPLYSE OM FØLGENDE:

Jeg har gjort noen forandringer på reglene - så det blir litt lettere å forstå hva det går ut på - og dere som allerede har linket med bilde, samt dere som vil gjøre det - må følge med:

Hver uke legger jeg ut et bilde av et dyr her på bloggen min - det er om å fjøre å gjette hvilket dyr det er - og sende svaret til med på E-POST ( e-postadressen min står nest øverst i høyre sidebar her på bloggen) - det er det navnet på dyret som "brukes i Norge" jeg er ute etter - men er det f.eks. et bilde av en ape så er det navnet på apesorten - f.eks. "brøleape" som er det rette navnet!

Det er 3 lodd for rett svar på dyret (sendt på E-post) og hele 2 lodd for å linke GJELDENDE UKES KONKURRANSESIDE til din blogg !
Ved linking: skriv i kommentarfeltet at du har linket (linking kun for de som er med på konkurransen) - og postet svaret ditt:)

Jeg slutter med videre regler her da det blir for mye å lese..hehe...:)
DERFOR HAR JEG - ØVERST I VENSTRE SIDEBAR "FROSKEBILDE" MED LINK TIL SIDEN MED REGLENE (det skal ikke dere linke) - dere skal linke understående bilde (frosk) med link til pågående ukes konkurranse).


Herunder ser dere hvordan linken til neste ukes konkurranse blir:

Har du først linket trenger du bare å rette opp "del 2 til del 3...osv..." - helt til alle de 6 dyrene er presentert - og konkurransen er over!


TEKST:  Ukens konkurranse hos MIMMI - Del 2 av 6 - Trekkes hver søndag !

(Ovenstående bilde med tekst blir da fra og med i morgen (når dyr nr. 2 legges ut) - FØLG MED!!!


MEN NÅ OVER TIL DENNE UKAS VINNER:

Det kom inn 14 svar på konkurransen - men "bare" 4 stykker hadde rett svar - Det var:

"Rødhette"
"Lykkeligehelene"
"Misemor" og
"Trinepinesin"

Jeg skrev navnene deres 3 ganger ( 5 ganger hvis dere hadde linket) under hverandre - og ringte Wenche ( en god venninne av meg) og ba henne om et tall - hun sa nr. 6 - så siden dere ble skrevet opp etterhvert som dere sendte inn rett svar - ble denne ukas vinner:

"LYKKELIGEHELENE"  -  GRATULERER TIL DEG:)

Nå er det sånn at det er 6 gevinster i alt - og hver enkeltgevinst blir merket med vinnerens navn - og lagt til side til hele konkurransen er over ( det kan jo hende at samme person vinner flere ganger)!!!

HER ER FASITEN TIL SLUTT ( med forbehold om at noen av opplysningene har "forandret seg" da jeg har brukt en bok om dyr som er noen år gammel):TRYKK PÅ BILDET HVIS ØNSKET FORSTØRRELSE ( og trykk på returknappen øverst på maskinen din - pil i blå rute - for å komme tilbake)!

Dette kan også være en lærerik konkurranse for de litt større barna (f.eks. far) - SÅ FØLG MED I MORGEN FOR NESTE BILDE I KONKURRANSEN:))

For dere som gjerne vil være med - men ikke "vet" hvor denne ukas konkurranse er (hvis det blir mange innlegg innimellom) - TRYKK da på innleggsmenyen min (under linkebildet til reglene) øverst i venstre sidebar:)

MIMMIKLEM:)

1 kommentar:

Helene sa...

Å, jippi! Så gøy å vinne :)
Tusen, tusen takk Mimmi :)

klem