onsdag 18. mai 2011

KOMMENTAR TREKKINGJa - da er det tid for en kommentartrekning her hos meg igjen!
Dere som kjenner bloggen min vet at med ujevne mellomrom så trekker jeg ut en "vinner" blandt ALLE kommentarene som blir skrevet til meg (bortsett fra de som er skrevet under give awayer og konkurranser)!

Dere skriver så hyggelige, koselige og opplysende kommentarer til meg at jeg blir glad for hver eneste en!!!
Så derfor har jeg lyst til å gi dere litt tilbake på en måte - så jeg skriver opp navnene deres ettersom kommentarene kommer inn - og når det blir en del - så trekker jeg ut en av dere - som får en liten ting i posten fra meg - men bare fordi jeg har lyst:)

Denne gangen ble det:

MIES MIRAKLER - en kjempeherlig blogg som tar oss med på det som skjer i livet hennes og barnas - på godt og vondt!  For litt siden var "vi" med på museum (og det likte jeg veldig godt).

Er du en av de få som ikke kjenner bloggen hennes - så ta en titt i bloggrolleren min - og bli imponert!!!


DETTE ER GAVEN DENNE GANGEN ( i valgfri farge):Det du må gjøre Mie er å velge en av fargene nedenfor på fargekartet (kanten rundt er alltid hvit) til selve hjertet - og velge om du vil ha "GULL" eller "SØLV" anheng (det lille hjertet nederst)!
Hjertet er heklet og stoppet med fyllvatt - og så er det heklet en liten krok mellom buene øverst  til å tre opphengssnor i :)

OBS!  Siden jeg har en konkurranse på gang her på bloggen - blir hjertet ditt postet sammen med gevinstene når konkurransen er avsluttet!

FARGEKARTET DU KAN VELGE FRA:Send meg en mail med fargevalg - både på heklehjertet og anhenget - så setter jeg i gang å lage det:))

TIL ALLE DERE ANDRE SOM BERIKER LIVET MITT MED Å TA DERE TID TIL Å SKRIVE EN KOMMENTAR - TUSEN HJERTELIG TAKK!!!

MIMMIKLEM:)

5 kommentarer:

Trollmora sa...

jeg syns det er så koselig jeg, med kommentartrekning :) det tror jeg jammen jeg skal adoptere ved en anledning :) om du ikke vil ha denne aktiviteten for deg selv da :) gratulerer til mie! Så koselig at du trakk henne!

Berre Kristin sa...

Så snill du er då!! Eg er ny her på bloggen din, men har verkeleg sansen for deg og det du gjer:)

Bekka sa...

Så søtt hjerte! Gratulerer til vinneren!
Kjempehyggelig at du ville være med på giveaway hos meg :) Klem fra Bekka

Mie fra Mies Mirakler sa...

ååååå så heldig jeg var nå! Snille deg ♥
Ønsker meg sjøgrønt hjerte med sølvhjerte ♥
Tusen hjertelig takk! *♥*

Maria Isabel sa...

Heisann hoppsann :) Tok en liten bloggtitterunde i dag, da er jeg innom de bloggene jeg følger og titter litt på hva slags blogger de følger. Så fant jeg bloggen din da :D Ser du skriver om litt av hvert, som passer meg midt i blinken :)

Følger deg gjerne videre.
Ha en fin kveld videre :)

Klem fra mæi :)