torsdag 20. januar 2011

ENDELIG - MIN STORE SEIER


JA - nå har "kaklegjengen" min noe å prate om igjen - for nå har jeg endelig - etter minst tre måneders iherdig trening og atter trening klart det!!!

Hva jeg har klart?
Jo - å linke med bilde fra andres blogger og over på min...hurra..danse..danse..tjihi... så det så!!!
Jeg har (helt sant) holdt på i hele natt - men hva betyr vel søvn når jeg endelig kan reklamere for give awayene til dere - mine herlige bloggervenner :))
Ikke at jeg regner med å vinne noe - men da får jeg i hvertfall bedre samvittighet når jeg blir med på gibortene deres..yes..yes..!!!

Æres den som æres bør : KALI- sendte meg en mail med trinn for trinn - tekst og bilder av hennes programmer etterhvert som "operasjonen" skred fram (inn med teskje-taktikken) og da fikk jeg det til med litt justeringer her og der!  TUSEN TAKK KJÆRE DATTER!!!

Jeg kommer nok alltid til å huske gibortbildet til "Bare Mio" - for ikke bare er det et nydelig bilde - men det er "mitt første" :))

Jeg har en nyhet til!!

KALI- og jeg har endelig "bygget" opp butikken vår (d.v.s. utformingen har KALI gjort) - den er en "salgsblogg" - men foreløbig er det ingen varer der..hehehe... Men det kommer - og hvis dere lurer på hva den skal inneholde så har hun skrevet det første "prøveinnlegget" der nå!  Det vil både på hennes - og her på min - blogg bli skrevet innlegg når/ etterhvert som butikken fylles opp!
Butikken har fått det smukke navnet  GROBUtikken - Hvis dere vil ta en titt inn (og gjerne kommentere deres meninger på det første innlegget) - finner dere GROBUtikken i bloggrolleren min!  JaJa - det vil også bli link på denne bloggen min (og KALIs) etter hvert!!!

OBS! Da jeg foretok "massetrekningen" min kom jeg til å legge den inn på feil blogg - men det er fjernet (selv om det står i bloggrolleren min)!

Vi setter utrolig stor pris på det hvis noen sier meningen sin under kommentarer på den nye bloggen - vi må jo lære dette - på godt og vondt:))

Jeg fikk en kjempegod telefon i går også!  Min sønn har vært med sin venninne til Thailand i 5 uker - og i går ettermiddag ringte han og fortalte at de var kommet trygt hjem (Alle mødre blandt dere vet hva jeg følte da tenker jeg) :))

HA EN VIDUNDELIG FLOTT TORSDAG ALLE SAMMEN med eller uten linking:)))

4 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen.
Ja ,er det ikke gøy når en endelig får det til ?
Jeg husker da jeg begynte å blogge...... Først ville jeg lage en flott header og strevde med den en stund. Og så kom dette med mal og bredder og html og alt det andre. Tekst og bilder levde sitt eget liv og la seg i hytt og vær.
Nå er jeg ganske fornøyd , men har ennå mye jeg VIL lære. Og jeg er så sta at jeg skal finne ut av det selv. Jeg har fått mye hjelp ved å skrive spørsmål inn på Google .......da kommer det opp mye nyttig !
Gratulerer med GROBUtikken ! Skal inn og se ......
Ha en flott dag.
Klem fra Ingunn :-)

Anonym sa...

Er det ikke kjekt når vi får det til?
Jeg har enda mye å lære, men tar det etter hvert.
Så kjekt du vil være med på min Give Away med 3 lodd.
Lykke til!
Gratulerer med butikken, skal også inn å se.
Ønsker deg en fin torsdag.
Klem Mio

Mie fra Mies Mirakler sa...

Gratulerer med linken! Endelig ja ;) tihi! Spent på å se butikken, nå skal jeg inn og kikke litt der. *♥*

Anonym sa...

Hei igjen,
Takk for koselig hilsen.
Ser også på skiskyting og hopp.
Ønsker deg også en fortsatt fin helg, nyt den og kos deg masse.
Klem fra Mio