onsdag 12. januar 2011

FARGEFEIL OG "PLASTISK OPERASJON"

Hei igjen:)

Tenkte jeg skulle vise mine utrolige ferdigheter når det kommer til fotografering i kveldsmørket - men så tenkte jeg at det kanskje var best i vente til i morgen når det var dagslys!

Nei - da får dere jo ikke den fornøyelsen av å se de utrolige fargene!
Jeg har nemlig funnet ut at jeg er en "tryllekunstner" med kveldsfotografering - tingene skifter nemlig farge etter at bildene er tatt - åhhh...så stolt jeg er:)))

Nei, jeg er jo selvfølgelig ikke det da - men jeg prøver å være morsom (mens jeg mest av alt har lyst til å skrike høyt) - Vel,vel - dere får ta det som det er...sukk.. - får ikke tatt bilder i dagslys i morgen da jeg skal bort - og vil gjerne vise dere dette:


Disse (egentlig) søte kaninene fant jeg mønster til på nettet.  De er nå blitt nr. 1 og 2 på ventelisten over plastisk kirurgi - stakkars små - men med en øyetransplantasjon på den beige - og en nakkeoperasjon på den blå (samt påsying av ben) - kan de sikkert trygt gies bort til KALIs to barn. (Det er ikke mitt mønster så de blir ikke solgt - selvfølgelig)!HeHeHe...Snakk om fotografering!  Datteren til KALI tegnet "tofotinger" når hun var liten (hode med ben under) det var så søtt at jeg bare måtte lage en babyrangle med det utgangspunktet.
Fargeoversettelse: Ceriserosa (der det er orange) ansiktet er lyst "kyllinggult" øyne og nese er hvitt...JaJa - her er babyrangle nr. 2 - Dette skulle være "fantasibær"- eller "nøtter" som hang på en stilk - og jeg hadde tenkt å kalle den "mor med barn" - hvorfor ikke?
Her er fargene skarp og fin turkis og "Kiwi"grønn (vet ikke helt hva den grønnfargen heter - men kanskje det er limegrønn) - I virkeligheten er fargene fantastiske sammen - og småbarn liker farger!
Vet ikke om jeg skal brodere ansikter på denne - hva synes dere?

Jeg har endelig lært noe : sy ansiktet før det blir montert - lover å gjøre det heretter..tjihi...
De to ranglene er mitt eget mønster- og "oppfinnelse" - men de egenkomponerte tingene som blir vist her er "prøver" på en måte - og siden det er de som ble laget mens jeg skrev mønstret - så blir alle "prøvene" solgt til en billig penge.
Er noen interissert i disse ranglene så koster de kr 50,- pr. stk. pluss porto!
Mailadresse i sidebaren øverst til høyre på bloggen!

Til dere som har vært interessert i "Buddy"jakka - men i en til to størrelser større så skal jeg prøve å få ordnet det - ellers så blir det nok vester også...hvem vet:)
Takk for hyggelige mailer vedr. "Buddy"jakka - og hilsener!!!

Ha en fin natt - og en goklem til dere alle fra Mimmi - som skal ta bildene i dagslys heretter:)))

2 kommentarer:

Seascape sa...

Så kreativ du er, Kjempe søte alle sammen. Ha en riktig fin torsdag. Klem

Bekka sa...

Så flinke og kreative dere er - kjempesøte små kosedyr!
Ha en fin torsdag :)
Klem fra Bekka