fredag 14. januar 2011

ET LITE "PRØVELOPPE-MINI-MARKED"

Jeg fant fram noen småting fra en av eskene med det vi skal selge på "loppeavdelingen" vår når vi starter opp "butikken" vår - og med småting så mener jeg små ting - som er lett å sende - og ikke har så høy porto!

Det er ikke mange ting som dere ser - men det er bare noen av de aller minste - sånn for å se om det er noe av interesse (mail meg hvis dere lurer på noe som ikke står skrevet her) :)
Porto kommer i tillegg til prisen!!!
Mail meg også hvis dere synes det er for dyrt eller hva som helst annet- det er "ukjent terreng" for oss ennå
så vi blir glade for tilbakemeldinger (Mailadr. i sidebaren øverst til høyre).

Jeg ble glad over responsen på "Buddyjakka" - her står det visst på størrelsen.
Blekksprut - rangla ble solgt med en gang - så den blir det laget flere av:)  Den var også populær:)
Det er gøy - på denne "prøvemåten" får vi se hva som selger - og hva som ikke er så populært.
Dere kan selvfølgelig kommentere også - det hjelper oss masse med ærlige tilbakemeldinger på det vi lager (her på bloggen det jeg lager) - TAKK!!!

Først vil jeg vise de to brikkene jeg har laget for salg:

De er LYS ROSA (av en eller annen grunn liker ikke kameraet mitt rosa) - og filetheklet (med veldig tynt garn) - disse kommer jeg ikke til å lage flere av - for en jobb..hehe...
Mål bredde og høyde : 20 cm.
OBS: Disse selges inkludert porto - BEGGE TO for 100,-

Da var det småsakene da:


Denne "haugamle" blikkanda er ute å går i steinrøysa ser det ut til:)  Krokene er godt festet på baksiden - og det er to skruehull (ett over den første- og siste kroken) til oppheng.
Denne hadde jeg lyst til å beholde selv - men jeg har rett og slett ikke plass...sukk...
Pris kr 70,- pluss porto!


Dette lille søte muggesettet er bare 8,5 cm høyt (når mugga står på fatet) og er ganske gammelt.
Pris kr 35,- pluss porto!
Denne søte lille "minibollen" kjøpte jeg i England i 1976 - det har vært noen utgaver av den i Norge har jeg sett - derfor viser jeg undersiden på denne (ikke lett å se) - Det står B - POTTERY BRITAIN - den har ikke vært i bruk - men tidligere stått i et glasskap - altså ingen riper e.l. Fin på f.eks. nattbordet til å legge "dagens" smykker i.
Pris kr 50,- pluss porto!

En søt liten skål formet som en tekanne til å legge fra seg Teposen på - den er fra 70-tallet - uten hakk eller riper (drikker mest kaffe) så den ble brukt til gjester..hehe...
Pris kr 25,- pluss porto!



Oii..dette ble et dårlig bilde - det får bli med siden jeg ikke vet hvordan jeg fjerner det igjen..hehe...
Det er egentlig en nydelig fløtemugge med gullkanter og nydelig blomstermønster - men her ble det for mye skygge.
Jeg rekker ikke å ta nytt bilde nå - så den får "legges" i butikken senere da...sukk...  Jeg og mine håpløse fotoferdigheter (eller mangel på disse) :))

Rekker ikke å legge inn mer nå - men MASSE PRIVATE LOPPER blir solgt samt bøker når vi kommer i ordning.  Jeg flyttet fra et stort hus og inn i en 3-roms leil. - så jeg MÅ bare skille meg av med endel!
Faller noe i smak - send meg en mail :)))

Ha en super helg alle sammen - og klem til hver og en av dere:)))

2 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Jeg vil gjerne ha "rings and things" og den tekannen med stjernene på! Sender du meg en mail med totalpris inkludert porto? Klem fra Mie

giraffmamma sa...

Fine ting! Lykke til med salget. Vi har akkurat tømt svigermors hus så hos oss er det fullt. Nå er det harde prioriteringer som gjelder. Noe må uansett ut, sukk, det tar tid å rydde, like greit å ikke ha for mye. Men det er vanskelig å skille seg av med ting som en liker....