søndag 21. november 2010

ET LUKSUSPROBLEM - ELLER FLERJa - nå nærmer det seg jul med stormskritt og jeg er vel ikke den eneste som har merket det :))

Ville først vise dere "Bertil" - Kjøpte denne fine pepperkakeboksen i blikk - fylt med herlige pepperkakemenn (alle med et ben) - stakkars "Bertil" - på RIMI - kunne ikke la være han og boksen var bare så fine..sukk...!

Så var det luksusproblemet mitt da:

Jeg strikker og strikker og hekler og hekler - og lager småtroll og en del andre ting - men jeg skulle jo liksom ha en håndarbeidsblogg da - og så kan jeg ikke legge ut bilder av det jeg lager - for det er jo julepresanger til "barna" i familien - og her inne er familien min på besøk! 
Så det blir jo ingen riktig håndarbeidsblogg før etter jul da..snufs...!

Så vil jeg fortelle dere hvorfor jeg har en blogg med "gavedryss" av ymse slag:

I min familie har man bestemt at man ikke gir gaver til de som er over 18 år til jul - og grunnen til det er veldig enkel :  Da kan vi gi en dyrere gave til barna (noe de virkelig trenger) - og vi voksne kan bruke de pengene vi ellers hadde brukt på julegaver til noe vi trenger selv.  Selvfølgelig gir vi vert/vertinnegave til de vi blir bedt til på julaften - som en takk for maten og selskapet:)

Der har jeg mitt luksusproblem nr. 2 - jeg elsker å pakke inn og gi gaver - og det at jeg ikke kan gi er verre enn å ikke få - for jeg får jo gaver alikevel som god middag og tegninger og bilder osv. fra barnebarn - og julekort er faktisk det jeg liker best etter det.  Jeg samler på alle sammen i en gammel kiste - og noen spesielle setter jeg inn i kort - albumet mitt:)

Derfor bruker jeg anledningen til å gi bort noe her inne - for om dere som får en liten ting blir glad - så gleder det meg enda mer - så det så..tjihi..!

(Herlighet... nå hørtes jeg ut som ei gammal kjerring - det er jeg ikke blitt ennå - selv om jeg har bikket 50 - føler meg faktisk ganske ung jeg..hehe...)

Det er ikke dermed sagt at jeg ikke liker å få pakke i posten - for når jeg skal være helt ærlig så...æsj å - alle liker vel gaver vel?

Ha en fiiiin kommende uke alle sammen - med eller uten gaver :)))

3 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Jeg er akkurat som deg, jeg ELSKER å gi bort gaver. :) og såklart liker jeg å få gaver også, det er jo veldig stas, men det er bare ingenting som er så kjekt som å finne noe som er perfekt for den personen og så se hvor glad de blir når de pakker opp! åååh det er SÅ artig :) *♥*

Sissel sa...

Jeg elsker å få gaver og jeg må innrømme at jeg fortsatt går og sniker/kniper på gavene før den store dagen er her...

Men selvfølgelig er det enda kjekkere å gi, spesielt når man gir noe som det ligger mye omtanke/planlegging eller arbeid bak!

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Synes også det er kjempekjekt å gi bort gaver, ikke minst finne den rette gaven til den rette personen.
Liker også å få gaver og jeg må også innrømme at jeg kniper litt på gavene før julaften.

Da jeg begynte å blogge tenkte jeg at bloggen min skulle være mest om håndarbeid.
Men det er det den har handlet minst om.
Ønsker deg en fin ny uke.
Klem Mio