tirsdag 9. november 2010

I MORGEN SKJER DET NOE SPESIELTKAKLEGJENGEN ER SAMLET FOR Å FORTELLE SISTE NYTT FRA GROBU - MIMMI:

Nå har jeg akkurat avsluttet GIVE AWAY nr. 2 med hoved- og ekstrapremier - som dere vet - men vi stopper ikke med det - gjør vi vel?

Siden jeg skal på posthuset til fredag med en hel del post og pakker så tar vi like godt med to ting til:

1) - Jeg får mange fine, morsomme og rørende kommentarer fra dere - og som tidligere annonsert så blir det med ujevne mellomrom utdelt en liten gave for den kommentaren som "har det lille ekstra" eller som gleder meg spesielt "akkurat da"! - Jeg setter pris på alle kommentarer både ris og ros (bare den er ærlig ment):)

2) - Bloggen min fyller 2 måender den 13. november 2010 (den tiden har gått fort) - og jeg føler at jeg begynner å "bli en av dere" fordi om jeg har endel igjen å lære :) Tenk jeg har 56 følgere pr. idag!!

Derfor:

I morgen (onsdag) ettermiddag / kveld vil jeg gjøre følgende:

- Trekke 1 av de kommentarene som har kommet inn siden forrige kommentartrekning (gjelder ikke kommentarene under "ta lodd på give away" - men alle andre - også trekningskommentarer) og fram til klokken 20:00 i morgen!!!

- Trekke ut 1 av mine 56 følgere ( himmel og hav er det sååå mange) - hvis det blir flere følgere innen klokka 20:00 i morgen vil disse også bli med i trekningen - men jeg håper da dere eventuelt legger dere til fordi dere vil følge bloggen videre !!!

Jeg kan også fortelle at bloggen nå vil inneholde mer og mer håndarbeide!!!
Jeg skal også snart ha en ny GIVE AWAY :)
Først hadde jeg tenkt å ha tre "julehobbypakker" ( 3 vinnere) - men jeg gjør det på en litt mer koselig måte (siden tiden raser avgårde til jul).
Det blir 3 stk. julegaver i steden - til 3 vinnere - men det kommer jeg tilbake til snart :)))

Så til slutt vil jeg beklage at jeg ikke har fått vært innom dere alle ennå - men jeg lover å besøke alle sammen med det første... puh... - Det skulle vel være alt for nå - så de som venter på pakker fra meg, og de som blir trukket ut etterer åtte i morgen kveld - pakkene deres blir postet fredag (kjekt å vite når man er spent..hehe...)

Ha en vinnerlykkelig kveld og morgendag alle sammen - og klem fra meg:)))

8 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

ojoj! dette blir jammen spennende :) *følger nøye med på bloggen fremover* ;D

salige lavendel sa...

Hihi, SELVSAGT teller vel det!! Ja, det er gøy å gi gaver, helt enig - og spesielt når det ikke er forventet =) Kos deg med kvelden!

Hegeslilleboble sa...

Så utrolig flink og gavmild du er!!! Tenk at det er to måneder allerede siden bloggen din startet- utrolig hvor fort tiden går. Vi har fått streptokokk-basillen i hus (minsten og mannen)- men har nå fått medisin som skal få bukt med sjukdommen. Håper vi er oppegående igjen snart hele gjengen! Takk for godbedring-ønsker!

Ha en strålende kveld videre!!!

Bekka sa...

Så spennende da!!
Bare moro at du vil skrive mer om håndarbeid på bloggen din :)
Klem fra Bekka

Cathrin sa...

Å hjelpes, du er skikkelig gavmild du! Var det jeg visste (og som jeg skrev i første kommentaren min her inne hos deg) at dette var en blogg jeg ble å trives med å lese etter at jeg så headeren din, og jeg er her ennå jeg og blir nok værende. :o)
Ønsker deg en fortsatt flott uke!
-Cathrin-

Martilie sa...

Så spennende og morro!
Du er bare så snill og gavmild.. :)

Ønsker deg en flott flott onsdag!

Klem fra Tove

Elins reiseblogg sa...

Spennende! Det er jaggu meg mange gavmilde personer her inne i bloggverden :)

Eline og Baby sa...

Oj, dette var jo veldig morro! Rene julenissen du :)
Ha en flott kveld videre.
Klem Eline